گزینه نظامی آمریکا علیه ما هنوز وجود دارد :: پارمیس فان

تبلیغات

نویسنده : afshin shahryari
گزینه نظامی آمریکا علیه ما هنوز وجود دارد

,
تاريخ ارسال:16:52
دیدگاه ها:

رئیس شرکت پدافند غیرعامل کشور گفت: نمی‌توان گفت مؤلفه‌های نظامی علیه کشور ما تعطیل شده است است به چه دلیل که حضور شناورهای آمریکایی‌ها در منطقه و تقویت پایگاه‌های

گزینه نظامی آمریکا علیه ما هنوز وجود دارد

سردار جلالی:

مدیر شرکت پدافند غیرعامل کشور گفت: نمی توان گفت مؤلفه های نظامی علیه کشور ما تعطیل شده است است به چه دلیل که حضور شناورهای آمریکایی ها در منطقه و تقویت پایگاه های نظامی ارزش بیان کننده این است که هنوز گزینه نظامی علیه ما وجود دارد ولی ممکن است در اولویت نباشد.

به گزارش تبیان به نقل از ایسنا، سردار غلامرضا جلالی در نشست فرماندهان بسیج وزارتخانه ها و دستگاه های اجرایی کشور، ضمن گرامیداشت یاد شهدای دفاع مقدس و مدافعان حرم و عرض تسلیت به مناسبت ایام عاشورای حسینی و عزای اباعبدالله الحسین (ع،) گفت: با وجود همه مسائل و فشارها و تهدیدات و آسیب ها وضعف هایی که در کشور وجود دارد و تحولاتی که ما با آن مواجه هستیم، رهبری همواره در کلامشان موج می زند و اصرار دارند که بتوانیم به مردم و دستگاه های اجرایی کشور امید، شور و نشاط و نگاه انقلابی تزریق کنیم.

عبارات مهم : پدافند غیرعامل کشور – رهبر انقلاب رئیس شرکت پدافند غیرعامل کشور افزود:از بسیج که یک نهاد انقلابی و کاملاً رشد کرده در متن مردم هست، این انتظار می رود که این روحیه و تدبیر را عملی کنند.جلالی تصریح کرد: رهبری همواره تلاش زیادی می کنند که تصویری کلان که نظام و انقلاب و تهدیدات پیش رو در آن واقع شده است است را به ما نشان دهند و تأکید می کنند که مسئولان به نحوی درگیر مسائل جاری و اجرایی کشور نشوند که از مسائل مهم و اولویت های اساسی کشور غافل شوند.

وی افزود: اینکه هبری می فرمایند ما در پیچ و گردنه تاریخی هستیم ناشی از آن است که به ما نشان بدهند و بگویند که کسانی که در این مسیر حرکت می کنند که عموماً همه ملت و در رأس آن بسیج و نیروهای انقلابی هستند، خسته و مأیوس و کم انگیزه نشوید و شور انقلابی و روحیه بسیجی را از دست ندهید بلکه با انگیزه ادامه بدهید و در شرایط سخت و تنگناها همین روحیه بسیجی است که کارکردش را نشان می دهد.

جلالی گفت: در جریانات کلی کشور شاهد آن هستیم که در برابر جریان و تفکر انقلابی که به وسیله رهبر انقلاب طرح ریزی، هدایت و برنامه ریزی می شود، یک روحیه غیرانقلابی با نگاه مثبت به غرب و تسهیل کننده نگاه غربی ها در داخل کشور ایجاد شده است که طبیعتاً وظیفه ما به عنوان بسیج و رهروان راه ولایت این است که شرایط را بشناسیم و ببینیم با چه مشکلاتی مواجه هستیم و دشمن های ما در حال انجام چه کارهایی علیه ما هستند و در صورت تشخیص به موقع و درست می توانیم به وظیفه خودمان عمل کنیم. وی افزود: یکی از شاخصه هایی که جهت بسیج و تفکر بسیجی در کلام رهبر انقلاب موج می زند، دشمن شناسی است و بسیجی باید دشمن و ترساندن را به موقع تشخیص دهد و سر بزنگاه ها خواب نماند و به موقع موضع گیری و مقابله کند.

جلالی تأکید کرد: عنوان تهدیدشناسی یک بحث بسیار جدی است که اگر صحبت های رهبر انقلاب را تحلیل محتوا کنیم، می بینیم بخش عمده ای از قالب موضوعاتی که ایشان برشماری و تذکر داده اند مربوط تشخیص و هشدار و آماده باش در برابر ترساندن است که در شقوق و راه حل های متفاوت بیان می کنند.

رئیس شرکت پدافند غیرعامل کشور در بخش دیگری از سخنان خود گفت: امروز ما در یک رویارویی کامل و همه جانبه با آمریکای دنیا خوار در طیف ها و لایه های متفاوت درگیر هستیم و اگر بخواهیم به تهدیداتی که علیه کشور ما در حال به کارگیری هست، اشاره کنیم باید بگوییم که طیف تهدیدات هوشمند علیه کشور ما به کارگیری شده است است و امروزه دیگر نمی توان فقط به یک ترساندن اشاره کرد و گفت دیگر تهدیدات متوجه ما نیست.

وی افزود: استراتژیست های آمریکایی می گویند که ترساندن تک گزینه ای علیه جمهوری اسلامی قابل پیاده سازی نیست و باید رویکرد طیفی و استراتژی همه جانبه علیه کشور عزیزمان ایران به کار گرفته شود و بر این همه جانبه بودن تهدیدات تأکید دارد، یعنی اینکه ما با طیفی از انواع تهدیدات روبه رو هستیم.

جلالی گفت: از تهدیدات هوشمند، دو واژه حداکثر بهره وری و هم افزایی در جهت حداکثرسازی مؤلفه های قدرت علیه کشور ما استخراج و به کار گرفته می شود که بیشترین هم افزایی و کارایی را داشته باشد.

وی افزود: البته این ها همه تلاش های دشمن اند که ممکن است در خیلی موارد موفق نشود و ما در بازخوانی نقشه دشمن و نگاه به تهدیدات می بینیم که دشمن تلاش می کند حداقل شش یا هفت مؤلفه ترساندن علیه ما بصورت همزمان به کار گیرد.

رئیس شرکت پدافند غیرعامل کشور تصریح کرد: اولویت اول تهدیدات آمریکایی ها علیه کشور ما، جنگ اقتصادی است که به فرموده رهبر انقلاب جنگ اقتصادی صحنه مهم جنگ است.وی افزود: نمی توان گفت که مؤلفه های جنگ نرم و نظامی علیه کشور ما تعطیل شده است است و در واقع حضور شناورهای آمریکایی ها در منطقه و تقویت پایگاه های نظامی ارزش و عربده کشی های آقای ترامپ به نوعی بیان کننده این است که هنوز گزینه نظامی علیه ما وجود دارد ولی ممکن است در اولویت نباشد و یکی از شرایطی که می تواند این اولویت را عوض کردن دهد میزان آمادگی ما در برابر ترساندن است که هرچه منسجم و آماده و نیرومند تر باشیم، اولویت نظامی به عقب تر می رود و شکل ترساندن عوض می شود.

جلالی یکی از تهدیدات جدی علیه کشور را جنگ اقتصادی برشمرد و تصریح کرد: امروز مدرن ترین و پیچیده ترین جنگ اقتصادی علیه کشور طراحی و در حال اجراست که اگر هر کشوری به جای جمهوری اسلامی بود که بخشی از این تهدیدات علیه آن اتفاق می افتاد تمام ساختارهای حکومتی اش بهم می ریخت و آسیب های جدی می دید.

وی افزود: جنگ تمام عیار اقتصادی کلمه ای کامل و جامع است که رهبری مطرح کردند و در پنج یا شش سال گذشته رهبر انقلاب همواره مباحث اقتصادی را در تیتر شعار سال گذاشتند و عنصر هماهنگ کننده همه مؤلفه های قدرت ملی را بر این محور تنظیم و تعریف کردند ولی متأسفانه هنوز کارهای جدی که ایشان انتظار دارند در این زمینه اتفاق نیفتاده است.
جلالی گفت: هنوز جنگ اقتصاد درست تعریف نشده است و خیلی از مسئولین معتقد هستند که همین کارهای جاری اقتصادی که انجام می دهند، کفایت می کند و می شود اسم این کارهای را اقتصاد مقاومتی گذاشت ولی واقعیت جنگ اقتصادی ماهیتی فراتر از اقتصاد دارد و اینکه فکر کنیم اقتصاددان ها باید جنگ اقتصادی را اداره و هدایت کنند به اندازه زیادی انتظار مالایطاق از اقتصادیون است به چه دلیل که اساساً اقتصادیون در نظام درسی و مطالعاتی ارزش هیچ گاه جنگ و تخاصم در عرصه اقتصاد را نمی خوانند بلکه زیاد در حوزه تقابل و مسابقه و برتری مزیت های اقتصادی کار می کنند.

وی ادامه داد: به علت نداشتن شناخت درست ابزار و اجزاء این عرصه، تعریف جنگ اقتصادی در کشور به اندازه زیادی بلاتکلیف مانده است و انتظار رهبر انقلاب در این عرصه تشکیل یک ساختار دفاعی در برابر جنگ اقتصادی است که بتوانیم تمام اندیشه ها و تدابیر و راهبردها و دکترین تهاجمی دشمن را بشناسیم و اقدام کنیم.

رئیس شرکت پدافند غیرعامل کشور گفت: در یک تعریف کلی در تهدیدات غیر نظامی به طور مستقیم و مشخص از ابزار نظامی استفاده نمی شود و بعضاً ترکیبی از ترساندن نرم و نیمه سخت علیه کشور به کارگیری می شود و ابزارهای سیاسی، امنیتی، روابط بین الملل، مقررات و پروتکل ها و ساختارها و قوانین بین المللی نقش کاملاً جدی و اثرگذاری دارند و آمریکایی ها این روش را «فشار جهت تحمیل اراده» یا ( P2C) نام گذاری کرده اند که به نوعی از تمام عنصرهای و ابزارهای متفاوت و ظرفیت هایی که علیه یک کشور می توان به کار گرفت در جهت پذیرش تحمیل اراده خود به کشور مورد نظر استفاده می کنند.

جلالی اظهار کرد: اگر از مجموعه ای بخواهیم انتظار داشته باشیم که یک تصویر واقعی از جنگ اقتصادی و الگوی درست و اساسی جهت دفاع اقتصادی ارائه کند، بنا بر قاعده باید از ظرفیت های بسیج باشد؛ منظورمان از بسیج، بسیجی شخصی است که طبق تعریف جامع رهبر انقلاب، دلسوز نظام باشد و اولویت هایش، اولویت های انقلاب باشد و اگر انقلاب آسیب ببیند ناراحت و اگر پیروز می شود، خوشحال شود.

وی افزود: از مجامع بسیج تخصصی، اساتید، اقتصاددانان انتظار می رود که تعریف درست و دقیقی از ماهیت و شکل و چارچوب جنگ اقتصادی و همچنین تعریف دقیقی از دفاع اقتصادی ارائه کند.

رئیس شرکت پدافند غیرعامل کشور نفوذ را گام اول چرخه «استراتژی فشار جهت تحمیل اراده» دانست و تصریح کرد: نفوذ دارای ظاهری قشنگ و فناورانه دارد که در قالب های تکنولوژی و سرمایه های مالی با الگوهای تسلط و وابسته سازی بر کشورها و دستگاه های اجرایی ورود پیدا می کند و نباید تعریف ما از نفوذ صرفاً عنصرهای جاسوسی پیچیده باشد.

وی افزود: سرمایه گذاری های خارجی عمدتاً شرایط و مشوق ها، استاندارها و قوانین و مقرراتی به همراه خود دارد که غربی ها اسم قوانین را مسیرهای تسهیل کننده سرمایه و تکنولوژی خارجی می گذارند که با یک نگاه تهدیدشناسانه متوجه خواهیم شد که وابسته سازی دستگاه های اجرایی به منابع و تکنولوژی خارجی محور این کار قرار دارد.

جلالی گفت: وابسته سازی از طریق قوانین، مقررات، الزامات، استانداردها و پروتکل ها با ظاهری کاملاً مشروع و قانونی گام دوم چرخه «استراتژی فشار جهت تحمیل اراده» است که این مدل تهدیدات از لحاظ قانونی روی مرز قانون حرکت می کند و به سادگی نمی توان قانونی یا غیرقانونی بودنش را تشخیص داد و غربی ها خواهان جایگزینی قوانین و مقررات تسهیل کننده نفوذ به جای آن دسته از قوانین و مقرراتی که توانایی بازدارندگی دارد، هستند.وی افزود: تعهدات و مقررات بین المللی در کنار یکدیگر بصورت شبکه ای به هم متصل و دارای روح واحدی هستند که عمدتاً جنبه ها و مباحث سیاسی را دنبال می کند.

جلالی مقررات مالی FATF را کاملاً سیاسی دانست و تصریح کرد: آمریکا و اسرائیل که خود تروریست ترین کشورهای دنیا هستند به عنوان عضو ناظر FATF بر کشورهای عضو این شرکت نظارت می کنند که به تروریسم کمک مالی نشود و این، واقعاً مسخره است.

گزینه نظامی آمریکا علیه ما هنوز وجود دارد

مدیر شرکت پدافند غیرعامل کشور در بخش دیگری از سخنان خود گفت: آمریکایی ها با قراردادن قطعاتی بنام ایمپلنت (electronic device) بصورت سخت افزاری و نرم افزاری می توانند سیستم مورد نظر را رصد و در وقت های عادی از دستگاه ها و سخت افزارها اطلاعات دریافت و در زمانی که مورد نیاز است سیستم را تخریب کنند.
وی افزود: با بررسی های انجام شده است به این جمع بندی رسیدیم که در تمام تجهیزات الکترونیک و فناورانه نظام اشراف و کنترل مدیریت اطلاعاتی و عملیاتی بصورت ثابت و نهادینه شده است وجود دارد.جلالی ادامه داد: تجهیزات و فناوری های مدرن که دارای سیستم عامل هوشمند هستند علاوه بر کارکرد بافایده و مثبت خود، توانایی ارسال گزارش کارکرد دستگاه و کنترل از طریق سیستم عامل به آدرس هایی که بصورت دقیق و فنی در آن ها تنظیم شده است است می دهد که فقط متخصصان این حوزه به این مسائل آگاهی دارند.

رئیس شرکت پدافند غیرعامل کشور تعهد کشور عزیزمان ایران به معاهده آب وهوایی پاریس را خلاف برنامه ریزی های سند چشم انداز و برنامه ششم دانست و تصریح کرد: بر اساس تعهداتی که شرکت محیط زیست در این معاهده پذیرفته هست، باید تا ده سال آینده همه منابع سوخت فسیلی را به سوخت خورشیدی تبدیل کنیم و در صورت عملی نشدن این تعهد به کشورهای عضو این معاهده مالیات پرداخت کنیم در صورتی که ما کشوری هستیم که بخش زیادی از منابع انرژی ما از طریق سوخت های فسیلی تأمین می شود و دلیلی ندارد کشوری که بخش زیادی از سرمایه اش منابع نفتی است به نفع کشورهایی که ذخایر نفتی ندارند این معاهده را امضا کند ؛ لذا باید به این مسائل هوشمندانه و با دقت نگاه کنیم.

جلالی افزود: دشمن های با طراحی شبکه ای و به هم پیوسته و با تنظیم مقررات فنی و الزامات حقوقی در صدد تحمیل خواسته های خود به ما هستند که با یک تحلیل جامع و کامل می توان مفهوم ترساندن غیرنظامی را متوجه شد و مورد نیاز است همه تهدیدات در کنار هم چیده و تنظیم شود و با یک دید کلی ترساندن را تشخیص دهیم.

وی افزود: تهدیدات غیر نظامی دارای ظاهری قشنگ و بسیار قانونی و شیک و مدرن است که به صورت شبکه ای در قالب قانون و مقررات به هم وصل شده است و از این طریق می توانند اعمال فشار و تحمیل اراده کنند.رئیس شرکت پدافند غیرعامل کشور گفت:طبق تذکر رهبری، باید همه در حوزه های متفاوت تهدیدشناس باشند و قبل وقوع حادثه، ترساندن شناسایی و راهکارها و راه حل های مورد نیاز ارائه شود.

جلالی، بسیج، دستگاه های اجرایی کشور و شرکت پداند غیرعامل را به سه ضلع یک مثلث تشبیه کرد و گفت: فصل یکسان این سه مجموعه این است که طبق وظیفه ذاتی هر دستگاه مأموریت و وظایف خود را طرح ریزی و بر نامه ریزی میکند که در ذات این وظایف، به نوعی بسیار پیچیده لایه هایی از ترساندن گنجانده و تعبیه شده است است که نخستین انتظار این است که دستگاه های اجرایی در استفاده از فناوری و سرمایه خارجی بسیار هوشمندانه و با چشم باز عمل کند و تهدیدات را بشناسد و از توانایی ها و وقت ها نهایت استفاده را ببرد و با تهدیدات مقابله کند.

وی افزود: ما معتقدیم که این کشور و همه زیرساخت های ارتباط و انرژی و حمل و نقل به امام وقت (عج) متعلق است و مصون سازی و استحکام بخشی کشورِ امام وقت را در دستور کار خود قرار داده ایم که این یک نگاه ولایی و بسیجی به عنوان پدافند غیرعامل است.

رئیس شرکت پدافند غیرعامل کشور بسیج را یک ظرفیت عظیم انقلابی و موتور انقلاب اسلامی توصیف کرد و گفت: بسیج، مهم ترین نقش در برابر تهدیدات دشمن دارد و هر جا که مورد نیاز باشد در برابر تهدیدات موضع گیری می کند و در وسط میدان در برابر دشمن حضور دارد.

جلالی گفت: بسیج دارای رتبه و سطح بندی است و شهدایی مانند باکری و همت و حججی در سطح بالای این رتبه بندی قرار دارند و در سطوح پایین تر هرکسی که دلسوز نظام و مدافع انقلاب بوده و بعضی صفات سلبیه مانند اشتهار به فساد و… نداشته باشد، بسیجی است.

وی افزود: وظیفه بسیج دفاع از انقلاب اسلامی در عرصه ها و صحنه های متفاوت نظامی و جنگ نرم است و اینکه رهبری می فرمایند ما در حال شمشیر زدن با دشمن هستیم به این معنی است که ما الان هم در حال جنگ با دشمن در شکل و مدل دیگری هستیم.

جلالی اظهار کرد: بر اساس مأموریت شرکت پدافند غیرعامل ما به دنبال تحقق خواسته های رهبر انقلاب با استفاده از همه ظرفیت ها و توانایی های بسیج در دستگاه های اجرایی هستیم.

رئیس شرکت پدافند غیرعامل کشور در بخش دیگری از سخنان خود از انعقاد تفاهم نامه میان شرکت پدافند غیرعامل کشور و شرکت بسیج مستضعفین خبر داد و گفت: این تفاهم نامه در هفت حوزه یکسان با بسیج و دستگاه های اجرایی تعریف شده است است که فرهنگ سازی و آموزش در جهت ترویج و تبلیغ و تهدیدشناسی، آشنایی با انواع روش ها و رویکردهای دفاع، از مفاد این تفاهم نامه است که در هفته نکوداشت پدافند غیرعامل در قالب همایش، جلسات و کارگاه های آموزشی جهت بسیجیان و کارکنان دستگاه های اجرایی برگزار خواهد شد.

جلالی افزود: محور سوم این تفاهم نامه ساماندهی عنصرهای بسیجی دستگاه های اجرایی جهت اداره همان دستگاه اجرایی در شرایط بحران و ترساندن مربوط است.وی افزود: مشاوره تخصصی با فعال سازی بخش های مغزافزا مانند بسیج متخصصان و اساتید در شناسایی تهدیدات در حوزه های متفاوت و برگزاری رزمایش ها و ایجاد آمادگی در شرایط اضطراری دستگاه های اجرایی و شناسایی تهدیدات به صورت تخصصی در حوزه های مربوط از محورهای دیگر این تفاهم نامه است.


منبع: ایسنا

واژه های کلیدی: پدافند غیرعامل کشور | رهبر انقلاب | دستگاه | انقلاب | تهدیدات | انقلابی | اقتصادی |

برای حمایت از ما لطفا کلیک کنید

دانلود

مشاهده تگ ها:

صفحات سایت

       مطالب