زندگینامه مرحوم آیت الله سید حسین یعقوبی قائنی :: پارمیس فان

تبلیغات

نویسنده : afshin shahryari
زندگینامه مرحوم آیت الله سید حسین یعقوبی قائنی

,
تاريخ ارسال:20:53
دیدگاه ها:

حضرت آیت الله سید حسین یعقوبی قائنی تنها شاگرد بازمانده آیت‌الله قاضی به ملکوت اعلی پیوست.

زندگینامه مرحوم آیت الله سید حسین یعقوبی قائنی" target="_blank">زندگینامه مرحوم آیت الله سید حسین یعقوبی قائنی

به گزارش خبرنگار حوزه قرآن و عترت گروه فرهنگی گروه تحریریه سایت جوان؛سید حسین یعقوبی قائنی (زادهٔ ۱۳۰۳ خورشیدی، وفات: ۱۳۹۶ خورشیدی) مجتهد و عارف معاصر که با عارف مشهور سید علی قاضی دیدار داشته و شاگرد دو عارف مبارز محمدجواد انصاری همدانی و سید جمال‌الدین گلپایگانی بوده هست. آیت‌الله یعقوبی همچنین با بزرگانی از جمله سید رضا بهاءالدینی، میلانی، حسنعلی نجابت شیرازی در ارتباط بوده هست. وی در جوانی راهی عتبات شده است و در حوزه علمیه سامرا، نجف، کربلا و قم تحصیل کرده هست. سفینة الصادقین (زندگی نامه وی با نکات مهم عرفانی) و انیس الصادقین (ادعیه و اذکار ماثور و دستورالعمل های سلوکی) دو اثر مکتوب وی است.

کتاب سفینة الصادقین

زندگینامه مرحوم آیت الله سید حسین یعقوبی قائنی

کتاب سفینة الصادقین که محتوی زندگی نامه و نحوه سیر و سلوک مرحوم آیت الله سید حسین یعقوبی قائنی است.

در ابتدای این کتاب گهربار مرحوم آیت الله سید حسین یعقوبی قائنی می فرمایند: در خواست مکرر جمعی از برادران ایمانی مبنی بر آشنا شدن با نحوه ی سیر و سلوک حقیر و کم و کیف آن، بنده را بر آن داشت تا شمه ای از یافته های خود را در ضمن قضایای متعدده و جریاناتی که در طول زندگی برایم پیش آمده در جلسات معنوی و محافل انس جهت آنان بازگو نمایم.

مجموعه ی حاضر که بنام سفینة الصادقین نامیده شده است بازتاب صحیح و کامل آن گفته ها است که به وسیله چند تن از دوستان تنظیم گردیده و بارها با دقت و تأمل مورد مطالعه ی این جانب قرار گرفته و تنها نسخه ای است که مورد تأیید است.امیدوارم مؤمنین و سالکین راه حق از آن بهره مند گردند.

حضرت آیت الله سید حسین یعقوبی قائنی تنها شاگرد بازمانده آیت‌الله قاضی به ملکوت اعلی پیوست.

مرحوم آیت الله سید حسین یعقوبی قائنی فرمودند:

در اينجا دو نظريه وجود دارد كه مناسب است در باره‏ ى آن توضيحى بدهم: بعضى معتقدند كمال سير انسان، معرفت به نفس ولىّ است و انتهاى سير را معرفت به نفس شريف علوى دانسته، بالاتر از آن را براى بشر محال مى ‏دانند.

ولى عرفاى حقه مى‏ گويند اين، معرفت به ولىّ است نه معرفت به خداوند. و معتقدند كه انسان نه تنها به كسى كه به خداوند معرفت دارد، بلكه به خود خداى متعال نيز مى‏ تواند معرفت پيدا كند.

در اينجا مناسب است اين نكته را عرض كنم: كسانى كه خود را اهل طريقت شمرده و خانه‏ ى اهل بيت علیهم السلام را عملاً رها كرده، احيانا به دستورات و اعمالى خارج از شرع مقدس عمل مى ‏كنند و اهل شريعت را افرادى مى ‏دانند كه از حقايق بى‏ خبرند، آنها كاملاً در اشتباه هستند و در نهايت به گمراهى كشيده خواهند شد.

زندگینامه مرحوم آیت الله سید حسین یعقوبی قائنی

البته چون هر زحمتى بى‏ مزد نيست و هر عملى اثرى دارد چه بسا دستور العمل‏ هاى خارج از شرع مقدس، آثارى هم داشته باشد و در انسان حرارتى نيز ايجاد كند، لكن هر گرمى و اثرى نشانه‏ ى قرب به خداى متعال نيست.

آیت الله سید حسین یعقوبی قائنی در این خصوص می فرمایند:

حضرت آیت الله سید حسین یعقوبی قائنی تنها شاگرد بازمانده آیت‌الله قاضی به ملکوت اعلی پیوست.

استغفار عمل بسیار پسندیده و خوبی در نزد خداوند هست. همان طور که بعضی از آیات قرآنی این مطلب را بیان نموده و موید آن است.

وَ مَا کان اللّه لِیُعَذّبهم و انتَ فیهِم و ما کان اللّه مُعذّبهُم وَ هُم یَستَغفرون؛

(ای پیامبر) تا تو در میان آنها هستی، خداوند آن ها را مجازات نخواهد کرد؛ و (نیز) تا استغفار می کنند، خدا عذابشان نمی کند.

انتهای پیام/

زندگینامه مرحوم آیت الله سید حسین یعقوبی قائنی

واژه های کلیدی: زندگی نامه | زندگی | خداوند | زندگی نامه | آیت الله |

برای حمایت از ما لطفا کلیک کنید

دانلود

مشاهده تگ ها:

صفحات سایت

       مطالب